fienekeluitjens.reismee.nl

Daar ga ik dan!

Lieve mensen,

Hierbij mijn eerste echte verhaaltje!
Ikvlieg morgen om 10.00 uur vanaf Schiphol, over Frankfurt waar ik een uurtje moet wachten en dan vlieg ik door naar Banglore!

Dus ik stap met de rest van de family om half 5 in de auto, wat ze al niet voor me over hebben :)

Mijn 'orientatieweek' begint maandag dus ik moet me een dagje vermaken, maar ik heb het hotel gespot (heerlijk dat internet)waar ik wordt gedropt na mijn airport-pickup en dat ziet er gelukkig erg goed uit! Ik kom aan om 01.30 lokale tijd, wat betekent 09.00 uur Hollandse tijd, dat zal dus meteen even wennen zijn!

Maandag ga ik ontbijten met mijn mede-orientatiemensen en dan vetrekken we naar Mysore waar mijn orientatie en cultuurweek plaats vinden!

Ik ben de afgelopen 2 dagen ziek geweest, vanochtend nog niet helemaal top maar nu gelukkig weer heel erg opgeknapt. Niet echt lekker begin, maar dat zorgde er denk ik wel voor dat ik, tot vanmiddag, niet in totale paniek zat.
Die sloeg vanmiddag even toe, maar gelukkig heeft m'n mama en de rest van de familyme heerlijk geholpen en alle lieve berichtjes en telefoontje ook zeker!!

Wat een stress en gedoe wordt en is dit, waarom doe ik mezelf dit aan.. Dat zijn de gedachten die wel erg door m'n hoofd schieten, maar op dit moment ben ik gelukkig weer rustig!
Wat een dubbele gevoelens allemaal, maar ik heb er ook zin in!
Zo gek, wat leek dat allemaal leuk toen het nog zo ver weg maar wat raar dat ik opeens mórgen vertrek!!

Lieve mensen, ik ga jullie zeker missen!

Ik hou jullie op de hoogte, ik hoop andersom ook een beetje :)

Liefs fien

Titus Meijer

Goed Verhaal Fien!

Wij gaan je ook missen, we houden contact ! X

marthe

We zitten nu heerlijk vanaf 7 uur op schiphol..
Heel veel plezier!!! Xxx

Jeike Elema

He Fien!
Vorige week vierden we kerst in Spijk, toen hadden we het er nog over wanneer je zou vertrekken. We dachten na Eisse's verjaardag; maar je bent dus al weg lees ik nu!
Nou heeeeeel veeeeeel plezier, geniet!!! :-D

Groetjes Jeike